caeuenples

 

 

Domingo, 27 Noviembre 2022 23:32

El Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell acull dos clínics de formació Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

L'Àrea de Formació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el CE Escola Pia Sabadell organitzaran, en el marc del Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell, dos clínics de formació a càrrec de Xavi Orois i Marta Rosanas, entrenadors ajudants de les Seleccions Catalanes Infantils. Les dues formacions es realitzaran el proper dijous 8 de desembre al Pavelló Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

El tema escollit per Orois (10 h) serà 'Conceptes bàsics a l’etapa infantil'Rosanas (12 h), per la seva banda, se centrarà en 'La tècnica individual dins la tàctica'. Cada clínic validarà dues hores del Bloc de Pràctiques dels cursos per a entrenadors/es i tindrà un cost de 10 euros. El Topbàsquet Ciutat de Sabadell, un torneig per a nois i noies de categories mini i infantil que enguany arriba a la tretzena edició, es farà els dies 8, 9 i 10 de desembre.

El següent clínic planificat serà el que Adrián Murciano impartirà a Abrera el proper dimecres 14 de desembre (19:15 h). El tema de la formació, que també validarà dues hores del Bloc de Pràctiques, serà: 'Com augmentar el ritme d'atac. Joc ràpid'. Les inscripcions es poden realitzar aquí.

Read 199 times Last modified on Domingo, 27 Noviembre 2022 23:43

Amb el suport de:

                                      logo curt                                                                    FCBQlogo

 

Amb la col·laboració de:

   

         escolapiasbd.png                                 image.png                             

 

   PHOTO-2021-11-15-08-14-46.jpg  
                         
    18-LG-SC-izaro-221x160px.jpg             customify.png                Unknown-1.png  
Widget Test