Jueves, 23 Noviembre 2023 19:02

La Federació Catalana inclou el torneig Topbàsquet en els actes del seu centenari

Rate this item
(0 votes)

La catorzena edició del torneig Topbàsquet “Ciutat de Sabadell” ha passat a formar part del calendari d’activitats que arreu Catalunya commemoren el centenari de la creació de la Federació Catalana de Bàsquet.

El torneig tindrà lloc el 8, 9 i 10 de desembre i es suma d’aquesta manera a un programa amb diferents esdeveniments, dissenyat per fer a tothom partícip d'aquesta efemèride, combinant activitats d'àmbit esportiu, però també de caire lúdic, social i cultural, donant cobertura a tot el territori.

Gràcies al torneig que organitza el Club Esportiu Escola Pia, Sabadell estarà representada en la celebració de l’efemèride de l’estament federatiu, que ha confeccionat un programa, encara obert, nodrit de les activitats de relleu que s’organitzen al país. La inclusió en el calendari és una mostra més de la confiança i l’interès que la Federació Catalana de Bàsquet deposita des de la primera edició en el torneig Topbàsquet.

El responsable de la secció de bàsquet i vicepresident del club, Moisés Angulo, ha assenyalat que

“un any més organitzarem un torneig de bàsquet d’altíssima qualitat amb la participació dels millors clubs. Tothom té posats els ulls en nosaltres, però tenim experiència i capacitat i comptem amb la confiança de la Federació i l’Ajuntament. Per tant, assumim la doble responsabilitat de projectar la imatge de la ciutat i col·laborar perquè el centenari sigui un esdeveniment que es recordarà en el temps”.

El XIV Topbàsquet “Ciutat de Sabadell” tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de desembre, per a categories Infantil i Mini, masculí i femení. Al voltant de 600 jugadors i jugadores de 50 equips ompliran els pavellons esportius de la ciutat.

Més informació sobre el centenari a https://www.basquetcatala.cat/centenari

Read 2219 times Last modified on Jueves, 23 Noviembre 2023 19:07

Amb el suport de:

                       logo curt                                                           FCBQlogo

 

Amb la col·laboració de:

   

         escolapiasbd.png                                                     image.png                                

 

   PHOTO-2021-11-15-08-14-46.jpg  
                         
    18-LG-SC-izaro-221x160px.jpg             customify.png                                             aquablue                          Unknown-1.png  
Widget Test